Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Slotenfestijn III...

Voor het derde jaar stond het Slotenfestijn op het programma. De sensatie van het "voelen en proeven" van de sloten van Midden-Delfland valt beter in de smaak dan het "botenfestijn" van van eerdere edities van de Zomerfeesten. Zelfwerkzaamheid is kennelijk een beetje uit! Ook dit jaar weer mooi weer, veel bezoekers, brandweer, Knotwilgen en een flink aantal modderbadderaars.

...en de Finale!!

De "Finale" op het feestterrein sloot het Zomerfeest 2002 vanzelfsprekend af met de metershoge stapels bierkistjes en een "bekende" artiest": André Hazes (Hebben jullie hem echt herkend??).

De weerscondities waren dit jaar misschien niet optimaal. Vooral op de 2e zaterdag regende het van vroeg in de ochtend tot kort vóór het avondprogramma. Enige improvisatie was dus wel nodig. In hoeverre het Zomerfeest Schipluiden uniek is... Het is en blijft een prachtig feest "door en voor" de hele gemeenschap van Schipluiden: Iets om trots op te zijn!


Foto: Marit Groenendaal.

20 april 2024