Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Bazaar voor een sieraad in Schipluiden op 1 november

Aan de Dorpsstraat te Schipluiden staat de monumentale middeleeuwse Nederlandse Hervormde Kerk. Het is een prachtig gebouw, tevens het oudste in de woonkern van het dorp. Het is zeker een sieraad voor de omgeving. Het is echter ook een gebouw met hoge onderhoudskosten. Om hierin een bijdrage te kunnen verlenen, is de opbrengst van deze tweejaarlijkse bazaar bestemd voor onderhoud van dit mooie kerkgebouw.

Naast de mogelijkheid tot het kopen van allerlei artikelen zal de bazaar ook ditmaal weer diverse attracties voor groot en klein bieden. Natuurlijk zal het "Rad van Avontuur" met mooie prijzen niet ontbreken.

's Avonds zijn er ook diverse attracties zoals darten, schiettent, enz. Ook de grote verloting met mooie prijzen zal dan plaatsvinden.

De bazaar wordt gehouden op vrijdag 1 november a.s. van 10.00 - 12.00 uur, van 14.00 - 17.30 uur en van 20.00 tot 22.30 uur in "Het Anker" en 't Vooronder achter de Kerk aan de Dorpsstraat. Informatie tel. 015-3809482.

20 april 2024