Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Roparun klaar voor de start!

Nog even en dan gaan we van start. De lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers, ze zijn er allemaal klaar voor. Na een generale op het traject Steenbergen-Kruibeke, en de deelname aan de westland halve marathon zijn de Midden-Delfland Runners in optimale conditie. En niet alleen het team! Ook financieel staan we er goed voor, dankzij uw bijdragen!!!

Hoeveel we straks aan de Roparun kunnen overdragen laat zich nog raden, ik schat in  dat de boven de €25000,- zullen uitkomen. Uiteraard hebben we u geholpen om met uw bijdragen over de brug te komen, maar dit resultaat is toch vooral te danken aan de bijdragen vanuit alle Schipluidense geledingen. Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Wat kunt u nog verwachten de komende dagen? Op koninginnedag in zowel Den Hoorn als Schipluiden staan de Midden-Delfland Runners met een stand op het feestterrein. Wij vertellen u graag hoe we de loop gaan aanpakken, en nemen bemoedigende woorden graag in ontvangst. Uiteraard kunt u ook terecht voor de aankoop van een lot, Roparun artikelen en u kunt inschrijven op de kunstwerken die door dorpsgenoten beschikbaar zijn gesteld. De hoogste bieder mag zich straks de trotse eigenaar noemen van een

Bent u niet in de gelegenheid op Koninginnedag? Geen nood, foto’s van de kunstvoorwerpen staan (binnenkort) op onze website. Ook tijdens de feestactiviteiten bij de VV Schipluiden kunt u nog inschrijven op de kunstvoorwerpen.

Verder op koninginnedag in Schipluiden een minirun voor kinderen tot 12 jaar. Heb je niet via school ingeschreven? Geen probleem, je kunt je ook ’s middags nog aanmelden. Voor alle kinderen is er een leuke herinnering. Voor de watersporters onder u, er kan ook gekanood worden in de vijver van de BM singel.

Na koninginnedag hebben de Midden-Delfland Runners nog maar één zorg aan hun hoofd: Hoe komen we snel en veilig in Parijs?

Op 8 mei vertrekken we om 10.00 uur uit Schipluiden, en na een promotour langs de Daniel Den Hoedkliniek gaan we op weg...
In Schipluiden kunt u op de hoogte blijven van onze vorderingen. Gedurende het hele Hemelvaartweekend  wordt in de voetbalkantine regelmatig (min of meer on-line) verslag gedaan van de loop. De activiteiten die daar worden georganiseerd dragen bij aan de opbrengst van de Roparun. Voor de internetters onder u de St. Roparun heeft een online verslag via haar website (www.Roparun.nl).

Moe maar voldaan zullen de Midden-Delfland Runners op zaterdag 11 mei om 16.00 uur terugkeren in Schipluiden. Daar willen we een feestelijke bijeenkomst van maken op het sportterrein. U bent dan ook bij deze van harte welkom!!

Door medewerking van verschillende kanten wordt dit onthaal opgeluisterd. Ik heb me laten vertellen dat we de laatste kilometers niet hoeven lopen, maar gereden worden…… Na aankomst wordt de opbrengst van de Midden-Delfland Runners bekend gemaakt.

Wilt u meer weten over de RoPaRun en haar goede doel, of wilt u loten kopen en of sponsoren of een activiteit (meehelpen) organiseren voor het goede doel, neem contact met ons op via tel. 015-38009533 of mail via http://go.to/middendelflandrunners.

20 april 2024