Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Handbal Dames 1 kampioen!

Zondag 2 juni werd in het Sportpark Keenenburg Schipluiden de kampioenswedstrijd gespeeld tussen de twee koplopers van de dames handbal 2e klasse B: MSV uit Noordwijk en hv Schipluiden. Wat de Schipluidense zondag-voetbalcollega's niet lukte, ging heel voorspoedig bij het eerste dames handbalteam van Schipluiden. Het geduld werd eerst wel even op de proef gesteld: er was geen scheidsrechter. Maar na een half uur kon de wedstrijd toch beginnen onder leiding van een scheids-duo: één rechter van elke club!

De Schipluidense dames, getraind door Wim van Horssen, kwamen snel op een plezierige voorsprong en gaven die niet meer uit handen. Ook voor de objectieve toeschouwer was het duidelijk: het team uit Schipluiden was duidelijk sneller en liet weinig aan het toeval over. De ruststand van 9-3 vertelt genoeg.

Ná de pauze duurde het even voordat het eerste doelpunt werd gescoord. De warmte en conditie gingen misschien hun tol eisen? De voorsprong kon nog wel verder worden uitgebouwd tot de mooie eindstand: 13-4. Dit betekende dus: Schipluiden Dames 1 Kampioen!! Met de felicitaties, bloemen en champagne op de foto begon het feestje!

Link:

20 april 2024