Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Jaarlijkse kermis aan de Tiendweg

We weten niet beter meer: De jaarlijkse 4 dagen Kermis in Schipluiden, 10-13 april dit jaar, is op de parkeerplaats aan de Tiendweg, naast de velden van de voetbal en handbal. De kermis stond vier jaar geleden voor het laatst tussen de Jozefschool en de RK kerk. De jeugd is er inmiddels wel aan gewend..de ouders misschien nog niet helemaal.

Naast de gewone zuurstoktent, de goktentjes met touwtjes of hijskraantjes, waren er dit jaar extra veel attracties met actie: natuurlijk de kinderdraaimolen, de rups en de botsautootjes (officieel autoscooters). Van een andere dimensie was de 'Miami nogwat', een snel ronddraaiende lange bank. Voor de fervente bezoekers van Six-Flags stelt het misschien niet veel voor, maar voor Schipluiden was hij best populair!

Bij het wat frisse maar zonnige weer (april 2002 heeft een nieuw record voor de hoeveelheid zonuren in eerste 10 dagen) zochten veel kinderen het vertier.

20 april 2024