Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

DIOS Lentefeest in het Pinksterweekend

Voor alle leeftijden was er weer wat te doen. Het volle programma, met een aantal veranderingen ten op zichte van vorige jaren, geeft alle details. Een aantal vaste evenementen bleven: De DIOS Lenteloop was al vroeg in de omtrek aangekondigd op de vertrouwde spandoeken en posters. Er waren afstanden voor bijna alle leeftijden die met de gebruikelijke routine werden georganiseerd.

De organisatie van dit dorpsfeest mag zich gelukkig prijzen met uitstekende weersomstandigheden. Alleen tijdens de Lenteloop was er bij een redelijke temperatuur wat lichte regen, hetgeen een uitstekende conditie voor een hardloopwedstrijd is. Of er ook een baanrecord gelopen is?


Massale start van de fanatieke jongste lopertjes...

Ook het koffieconcert op de zondagochtend is bij alle DIOS feesten een vast gegeven. Wel een half uur eerder dan anders, gaf ditmaal het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Caecilia, onder leiding van Willem van Zee, het concert met een gevarieerd programma. Niet al het publiek was al gewend aan de nieuwe aanvangstijd. Na het concert moest in ijltempo een en ander omgebouwd worden voor de volgende activiteiten van die dag.


en de winnaar!

20 april 2024