MIDDEN - DELFLAND

24ste Kadeloop

Onder uitstekende weerscondities (met name voor het publiek) konden op 7 juli vier afstanden van de 24ste kadeloop worden gelopen. Het parcours was noodgedwongen gewijzigd aangezien het stuk vlaardingsevaartkade bij de "oude voetbalvelden" is afgesloten i.v.m. de bouw van woningen. De langste afstand, de 12 km, telt mee voor het voor de E-Kwadraat klassement. De Kadeloop wordt georganiseerd door De Hardloper uit Schipluiden. Op deze pagina een sfeerverslag van deze jaarlijkse activiteit die Schipluiden duidelijk op de (regionale) kaart zet! Wie er wonnen op de twaalf kilometer? precies als vorig jaar: Michel de Maat en Carla Ophorst.

Ook de andere afstanden, de 1 km, 2 km en 5 km, werden goed bezocht en gelopen. Burgemeester Bijsterveldt van Schipluiden overhandigde de prijzen aan de kinderen die de 1 km en 2 km liepen. 

Als verrassing kreeg zij een boekwerkje over de ervaringen tijdens ROPArun. De Midden-Delfland Runners haalden bij deze sponsorloop €36000 op voor de Daniel de Hoedkliniek.


Start van de 1 km met veel ouderlijke hulp...


...van vader...


Prijswinnaars 1km: meisjes...


...en jongens.


...of moeder.


Prijswinnaars 2 km meisjes...


...en jongens.


Eerst achteruit voordat er gestart kan worden.


Michel de Maat aan kop.


Allen op de dijk met één uitzondering.


Geen inhalen meer.


Laatste waterplaats.


Afkoeling na de finish.


De avonturen.