Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Herdenkingen Z.K.H. Prins Claus

Op zondag 13 oktober wordt er in samenwerking met de drie plaatselijke kerken en de Oranjevereniging ‘Juliana’ een herdenkingsdienst gehouden in de R.K.-kerk St. Jacobus in Schipluiden. Ds. E. Dibbets-van der Roest en pastor H. Spaan zullen de dienst leiden, terwijl burgemeester M. van Bijsterveldt-Vliegenthart een kort In Memoriam zal uitspreken. Het Blaaskwintet van St. Caecilia verleent haar muzikale medewerking. Voor deze avond zijn natuurlijk de bewoners van beide kernen van harte uitgenodigd. Aanvang: 19.00 uur.

Ook in Den Hoorn wordt een herdenkingsdienst voorbereid. Deze vindt plaats op maandagavond in de R.K.-kerk Antonius en Cornelius. De exacte tijd wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Naast deze kerkdiensten is er eveneens de mogelijkheid om een condoleance register te tekenen. Deze liggen vanaf heden tot 15 oktober ter tekening in het gemeentehuis te Schipluiden en de Hoornbloem te Den Hoorn.

Lees het actuele nieuws over de herdenkingen op de website van de gemeente Schipluiden: www.schipluiden.nl

Bon: gemeente Schipluiden

20 april 2024