Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Synchro Challenge 2002

Zaterdag 16 november was de Synchro Challenge 2002. Gehouden bij Alpine Sports in Den Hoorn. In samenwerking met Dutch Snowsports Academy heeft Alpine Sports een heel goed en gezellig georganiseerde synchroon wedstrijd neergezet. Met een vakkundige jury en een hoog bezoekers aantal was het een geslaagde dag.


Met in totaal 25 teams werden er in drie verschillende categorieën gestreden om de 1e prijs. De nr. 1, 2 en 3 in de verschillende categorieën:

Kinderen:

  1. Joost en Alex, ski/snowboardschool Alpine Sports uit Den Hoorn

  2. Amanda en Maxime, ski/snowboardschool Discovery uit Leidschendam

  3. Davy en Niels, ski/snowboardschool Discovery uit Leidschendam

Volwassenen:

  1. Vader Jean-Paul en dochter Amber, ski/ snowboardschool Alpine Sports

  2. Anita en Nelie, ski/snowboardschool Alpine Sports

  3. Ab en Johan, ski/snowboardschool de Kloek uit Middenbeemster

Professionals:

  1. Othmar en Sten, ski/snowboardschool Discovery

  2. Martine en Gisella, ski/snowboardschool Alpine Sports

  3. Evert en Barry, indoor ski/snowboardschool Rotterdam

Pechprijs: Bij de kinderen Inge en Robin van ski/snowboardschool Alpine Sports. De noodstop werd per ongeluk bediend.

Orginaliteitsprijs: Professionals Eddo en Kathinka van ski/snowboardschool de kloek met een Chinese act op Chinese muziek.

Dagverloop

Alle ski/snowboardscholen kwamen rond 16:00 binnen en hadden tot 18:30 gelegenheid tot in skiën/snowboarden. Om 19:00 begon de wedstrijd met de verplichte technische kür van de professionals gevolgd door de vrije kür van de kinderen en cursisten. Uiteindelijk konden de professionals nog een keer optreden in een vrije kür met een zelfbedachte act. De acts waren spectaculair met jumps, aankleding en bijpassende muziek.


Onverwachte gasten?

Jaarlijks terugkerend evenement

Voorgaande jaren werd het evenement georganiseerd bij de winnaars van het jaar ervoor, maar eigenaar van Alpine Sports Dhr. Rob van Schie wil de Synchro Challenge graag zelf voortzetten i.s.m. Snowsports Academy. Zij hebben de naam van Nederlands kampioenschappen synchroon skiën al verandert en het verloop van de wedstrijd is ook serieuzer aangepakt. Zo is er de verplichte kür toegevoegd waar echt gekeken word naar techniek, skivoering, bochtverloop e.a. technische punten. Het evenement is leuk voor bezoekers en deelnemers door afwisseling van technische verplichte en vrije skikunsten.

Adres: Hooipolderweg 4, 2635 CZ Den Hoorn, Tel: 015-2566617, Fax: 015-2569830
E-mail: info@AlpineSports.nl, Homepage: www.alpinesports.nl

20 april 2024