Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Dorpelingen en dorpse dingen

Het is zover! Vanaf 7 september 2002 zal het boek "Dorpelingen en dorpse dingen" van Gemma van Winden- Tetteroo, te koop zijn à € 19,95. Het boek bevat allerlei artikelen die zij sinds maart 2001 in de Delftsche Courant geschreven heeft als correspondent van de gemeente Schipluiden. Ook alle verhalen in het gemeenteblad De Schip-Hoorn, hebben een plaatsje gekregen in het full-color boek van 160 pagina’s. Een en ander wordt geïllustreerd met 230 (kleuren)foto’s.

Er staat voor elk wat wils in: de rubriek over oude mensen, de MKZ-crisis, de zeilwedstrijd, St. Caecilia, de voetbal, de zomerfeesten, de ijsclub, de herindeling, bijzondere hobby’s, de boeren, DIOS lentefeest, de Vlaardingsekade, het sluipverkeer, tradities, activiteiten en feesten op de vijf lagere scholen, de brandweer, de kadeloop, de Roparun, Koninginnedag, VAT ’75 etc.

Het boek is verkrijgbaar bij Banketbakker Theo Hoek en Albert Heijn in Schipluiden, bij de Plusmarkt en tabaksboetiek Bouter in Den Hoorn en bij het Koffiehuis in ’t Woudt.

Voor meerdere exemplaren kunt u ook contact opnemen met Gemma van Winden-Tetteroo, Holierhoek 20, 2636 EJ Schipluiden, tel: 015-380 8732 of via avwinden@kabelfoon.nl

20 april 2024