Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

VV Schipluiden - Zondag 23 april - Kampioen?

Dat was wel de bedoeling. Niets was aan het toeval overgelaten. Het huis-aan-huis A4tje beloofde spektakel. Er was bijzonder mooi weer geregeld, sfeermuziek van boerenkapel de Knotwilgen, daarnaast vuurwerk, spandoeken, trommels en toeters. Er zullen inderdaad niet veel vaker méér toeschouwers zijn geweest in het sportpark Keenenburg.


De verlossende 2-2 van Schipluiden...


... de bal ligt nog na te trillen in het doel.

De bedoeling was: winnen van Blauw-Zwart en daarmee het kampioenschap in de derde klasse-C. Maar het vlotte niet erg met Schipluiden: het liep gewoon niet. Blauw-Zwart kon zelfs op een 0-2 voorsprong komen. De Knotwilgen probeerden tevergeefs de stemming te verbeteren. Laat in de tweede helft werd het publiek verrast met een doelpunt van VV Schipluiden van Rob van Mierlo. Wanhoop sloeg meteen om naar hoop. Uiteindelijk in de 78ste minuut scoorde Peter van Oyen de verlossende 2-2.

VV Schipluiden weer volop in de race, maar nu samen met Excelsior'20 op de eerste plaats. Komende zondag valt wellicht de beslissing.


Een van de laatste acties van de wedstrijd.

20 april 2024