Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Plantenwandeling - zaterdag 11 mei

In het kader van Meimaand – Natuurmaand organiseren Arti Delflandiae en VVV Westland voor zaterdag 11 mei 2002 een ‘plantenwandeling’ door Midden-Delfland. Onder leiding van Stef Dalhuisen wandelt u door en langs de weilanden om te genieten van de bijzondere plantenpracht. Juist in het voorjaar is er een boeiend schouwspel van de vele soorten die in de natuur van onze polders te vinden zijn. U mag rekenen op deskundige uitleg van Stef en u kunt uiteraard ook uw eigen plantengids meenemen. Tijdens deze wandeling is er gelegenheid om tekeningen of schilderijen maken van de planten die u ziet. U wordt daarbij begeleid door de kunstenaar Kees Tetteroo uit Den Hoorn.


Misschien bloeien de orchideeën al.

Verzamelen voor deze wandeling op zaterdag 11 mei om 9.00 uur in de Dorpshoeve, Keenenburgweg 10, Schipluiden. Het vertrek is om 9.30 uur en het einde van de tocht is om ca. 14.00 uur. Meenemen: een lunchpakket, teken- of schildermateriaal, tekenplankje (een potlood en papier of een schetsboekje is ook al voldoende) en een plasticzak om op te zitten. Kosten voor deelname is € 2,-, te voldoen bij vertrek. Aan de wandeling kunnen 30 mensen meedoen. Als u mee wilt geeft u dan vooraf even een telefoontje aan Marion Vreugdenhil, 015-2620905, want ‘vol is vol’.

Tip: Kijk op de Flora & Fauna pagina's van de Schipluiden Pages wat er in mei bloeit in Midden-Delfland.

20 april 2024